A hercegnő és a béka / The Princess and the Frog (2009)

A hercegnő és a béka / The Princess and the Frog (2009)

Az Aladdin és A kis hableány rendezőpárosa visszatér a gyökerekhez, hogy egy klasszikus mesével kedveskedjen a nézőknek.
A klasszikus hercegnős/békás történet új köntösbe kerül azáltal, hogy a tündérmese ezúttal New Orleansban játszódik, méghozzá a jazz korszakban, ahol Maldonia hercegét nem valami gonosz boszorkány, hanem Dr. Facilier változtatja békává, Tiana hercegkisasszony pedig hiába próbálja egy csókkal visszaváltoztatni, bizarr fordulatként ő is békává változik. A mágikus átok megtöréséhez együttes erővel kell megtalálniuk a jó voodoo-t űző Odie mamát, de ehhez egy hosszú, kalandokkal és veszélyekkel teli utat kell átélniük.

A hercegnő és a béka / The Princess and the Frog (2009) ingyen film letöltés, A hercegnő és a béka / The Princess and the Frog (2009) ingyen letöltés, A hercegnő és a béka / The Princess and the Frog (2009) film letöltés, A hercegnő és a béka / The Princess and the Frog (2009) film letöltés ingyen, A hercegnő és a béka / The Princess and the Frog (2009) ingyen, A hercegnő és a béka / The Princess and the Frog (2009) letöltés, A hercegnő és a béka / The Princess and the Frog (2009) magyarul, A hercegnő és a béka / The Princess and the Frog (2009) data.hu, A hercegnő és a béka / The Princess and the Frog (2009) data.hu letöltés

Hozzászólások:

hozzászólás

You must be belépve mint to post a comment.