Hupikék törpikék – Szinkronos

A törpök majd elkékülnek a sok bajtól, ami egyszerre rájuk szakad: Hókuszpók nem adja fel régi tervét, kézre akarja keríteni ősi ellenségeit, és egy sajnálatos balesetnek (meg Ügyifogyi kétbalkezességének) köszönhetően a nyomukra is jut. A törpcsapat csapdába kerül, és csak egy váratlanul megnyíló vészkijáraton keresztül menekülhet. Ám az a járat egy ismeretlen, távoli világba vezet: New Yorkba.
Törpék szerencsére találkozik a Winslow-házaspárral, akik először megrémülnek a váratlan vendégektől, azután nagyon megszeretik őket. Bár ha az embernek törp az albérlője, többé semmi nem megy egyszerűen, ők mégis kiállnak mellettük – cserébe viszont a törpök is besegítenek, amikor Patricknek és Grace-nek segítségre van szüksége.
Ügyifogyi, Törpilla, Dulifuli, Okoska és a többiek épp kezdenék megszokni az ezer veszélyt rejtő nagyvárost, amikor új vendég érkezik: Hókuszpók ide is követte a kék jelzést.
Előzetes:

 

Hupikék törpikék – Szinkronos ingyen film letöltés, Hupikék törpikék – Szinkronos ingyen letöltés, Hupikék törpikék – Szinkronos film letöltés, Hupikék törpikék – Szinkronos film letöltés ingyen, Hupikék törpikék – Szinkronos ingyen, Hupikék törpikék – Szinkronos letöltés, Hupikék törpikék – Szinkronos magyarul, Hupikék törpikék – Szinkronos data.hu, Hupikék törpikék – Szinkronos data.hu letöltés

Hozzászólások:

2 letöltés link

 1. Upper 2012-02-09 at 16:28 -

  Ajánló

  Prémium letöltés

  http://data.hu/get/4712039/the.smurfs-goldmine.avi?pid=4210317302

  (ezzel a data.hu-n található összes filmet, játékok, zenét, stb letöltheted maximális sebességgel várakozás nélkül)

 2. Upper 2012-02-09 at 16:29 -

  hupikék törpikék ingyen letöltés

  http://data.hu/dir/2j6rco4d05140468?pid=4210317302

hozzászólás

You must be belépve mint to post a comment.