Tökéletes hang

Beca az a fajta lány, aki inkább hallgatja azt, ami a fejhallgatójából jön, mint azt, ami belőled. Amikor megérkezik a főiskolára, világos lesz számára, hogy egyik klikkbe sem passzol bele, ám mégis beleerőltetik egybe, amit magától sosem választott volna: a vagány csajok, a cuki csajok és a fura csajok közé, akiknek egyetlen közös témája az, hogy mennyire szólnak jól, amikor együtt énekelnek ebben a fergeteges új vígjátékban. Beca kiragadja az acapella énekcsoportot az unalomig ismert standardok és tökéletes harmóniák világából, és új mixekbe rángatja bele őket, miközben élet-halál harcot folytatnak az érvényesülésért a főiskolás énekcsoportok könyörtelen világában. Ez vagy a legdögösebb dolog lesz, amit valaha csináltak, vagy a legőrültebb, de leginkább mindkettő.

Kihirdették a Music Television filmes díjainak jelöléseit, és érdekes módon a Tökéletes hang című zenés film több díjat kapott – négyet – , mint az utóbbi évek legnagyobb mozis musicalje, A nyomorultak (három jelölés). A dolog persze nem is annyira különös, hiszen az egyetemi dalversenyek világában játszódó, szertelenül vidám és merész poénokkal tűzdelt Tökéletes hang közelebb áll a fiatal célközönség szívéhez, mint a 19. században játszódó megrázó dráma.

Szereplők:

Anna Kendrick (Beca)
Elizabeth Banks (Gail)
Alexis Knapp (Stacie)
Rebel Wilson (Háj Amy)
Brittany Snow (Chloe)
Christopher Mintz-Plasse (Tommy)
Adam DeVine (Bumper)
Anna Camp (Aubrey)
Ester Dean (Cynthia Rose)
Skylar Astin (Jesse)

Gyors Data LetöltésNormál Letöltés

Tökéletes hang ingyen film letöltés, Tökéletes hang ingyen letöltés, Tökéletes hang film letöltés, Tökéletes hang film letöltés ingyen, Tökéletes hang ingyen, Tökéletes hang letöltés, Tökéletes hang magyarul, Tökéletes hang data.hu, Tökéletes hang data.hu letöltés

Hozzászólások: